Pages

Thursday, May 24, 2012

Audrra Blossom Fanpage Like

Assalammualaikum.



jom JOIN.
Audrra Blossom Fanpage Like.






Wednesday, May 16, 2012

Senarai Peserta My Little Giveaway.

Assalammualaikum.

Sila cek penyertaan anda disini.eca akan update secara berperingkat yer.

1.http://loveyoucontest.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
2.http://ezzamalik.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
3.http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
4.http://thinkaboutitproperly.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
5.http://flyinkicksweet.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
6.http://zakmalstory.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
7.http://cerita-amna.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
8.http://ceritaakulahh.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
9.http://y-and-m.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
10.http://aduduvsalienpink.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html

11.http://imvenessajane.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
12.http://prefect-three.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
13.http://sukahati-fieda.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
14.http://ainilittlesweet.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
15.http://erahonlinediary.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
16.http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
17.http://ceriteraaquengkau.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
18.http://szainun.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
19.http://mujadafewa.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
20.http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html

21.http://azzafdzal.blogspot.com/2012/03/my-little-giveaway.html
22.http://iemagurlz.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
23.http://thelittlefh.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
24.http://cikharty88.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
25.http://afiman81.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
26.http://applecranberrybits.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
27.http://fafazira.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
28.http://naekkum-e.blogspot.com/2012/04/klik-saya-untuk-ke-ga-yauu-f.html
29.http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
30.http://eikanurviolet.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html

31.http://izzairdina.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
32.http://www.akmarwati.com/2012/04/my-little-giveaway.html
33.http://rochellesecret.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway-by-eca-dwinky-blog.html
34.http://nurinassyahira.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
35.http://izzatisyazwani97.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
36.http://tiqachan.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
37.http://lavender498032.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
38.http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
39.http://alwanixoxo95.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
40.http://suhadarazman.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html

41.http://shahsya.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
42.http://chibbyabby.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
43.http://intanberliangacontest.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
44.http://ceritaceritaeirayusoff.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
45.http://mun-rah.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
46.http://salldann.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
47.http://itsmetira.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
48.http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
49.http://zaynheng.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
50.http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html


51.http://umikasum.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
52.http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
53.http://manjelurvehijau.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
54.http://mimihazirah.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway-dianjurkan-oleh.html
55.http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/my-little-giveaway.html
56.http://nurulezateeob.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
57.http://bintangsantex.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html

starting 3 Mei 2012.
58.http://dayang73.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
59.http://pinknlavender.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
60.http://sayameeya.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html

61.http://missmyra0810.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
62.http://bertuahx.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
63.http://sikecilaina.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
64.http://storyofnurnajwa.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
65.http://iralone09.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
66.http://norsyuhadajohan.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
67.http://farhanahadzlan2.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
68.http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
69.http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
70.http://princesseha.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html

71.http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/05/my-little-giveaway.html
72.
73.
74.
75.

Thursday, May 10, 2012

Thank You Cikgu! Giveaway by Mala Nasohah

Assalammualaikum



Kerjaya sebagai seorang guru,bukan mudah.Nampak mudah bukan,hanya perlu masuk ke kelas dan mengajar.Tamat masanya,keluar dan pembelajaran akan berakhir disitu.Namun,ianya bukan semudah itu.
Mungkin cuma 8 jam berada di lingkungan kawasan sekolah,namun tugas sebagai seorang guru itu,tidak berhenti disitu.Cuti panjang,bestnya jadi cikgu......tak macam pekerja lain.Alahai,kalaulah korang tahu cuti tahunan seorang guru cuma ada 7 hari SAHAJA.yer,7 hari sahaja.Bagaimana jika terjadi apa-apa ketika musim persekolahan dan menuntut seorang guru mengambil cuti?......Tugas bukan sekadar mengajar,malahan mendidik para pelajar agar menjadi seorang insan yang berguna.Itu motif utama seorang cikgu...dan eca bangga pernah merasakannya ketika menjadi guru sandaran,tambah menguatkan lagi apabila kita menuntut dalam bidang Bachelor of Education.Insyaallah,tugas mendidik tidak akan berhenti.


Untuk guru yang amat disayangi.
Dari langkah pertamaku,kau menyambut dengan senyuman.
dari tulis baca kiraku,kau mengajar penuh kesabaran.
dari kosong,kau jadikan aku beribu.
dari bawah,kau naikkan ku keatas.

wahai guru tersayang,
tiap tutur lembutmu buat aku terpegun,
tiap amarahmu buat aku tersenyum,
nakalnya kami,naifnya kami
kau tetap menjadi inspirasi buat kami.

guruku,
tanpa jemu dan lelah kau didik kami,
sehingga kami menjadi seperti yang kau harapkan,
kami disini keranamu,
menyambung perjalanan yang masih panjang.

jika hari ini,aku berjaya menulis sebuah puisi,
kuhadiahkan puisi ini buatmu.
jika hari ini,kau lihat sebuah rumah tersergam indah,
maka rumah itu ada kasih sayangmu.
jika hari ini,ada yang tersenyum keranaku,
akan kukatakan semua dari guruku.

omelanmu menjadi penguat semangat saat kami hampir jatuh,
candamu penghibur hari-hari kami,
sungguhnya aku rindu saat itu,
saat kau mengajar dan mendidik tanpa jemu,
saat kau mendengar curahan hati kami,
apatah saat kami mencari sinar dalam hidup.

walau jauh,doa kami kirimkan.
agar kau juga bahagia selamanya.
kasih sayang yang kau berikan pada ku,
akan ku curahkan pada yang sepatutnya.


buatmu guru kami,seorang guru yang tak pernah jemu melayan kami,
biar kami diherdik oleh yang lain,biar kami dimalukan oleh yang lain,
biarpun kenakalan melampaui batas kehidupan,
dia cuma tersenyum dan bangga menjadi guru kami.

erkk,terkonang zaman form 3 dulu.jajal semuanya,tapi guru kelas kami maintain je!.
takde nak melintang bagai bila kami nakal.mestilah kami sayang dia,seperti dia sayang kami.
dimana pun cikgu Rozana Md. Zawawi berada,dia tetap dalam hati kami.

nak TAG --> Along Nida dan IntaNBerlian pulak.
join sebelum 16 Mei 2012.

dan buat kak Mala ;;
"Selamat Hari Guru,semoga menjadi guru yang cemerlang dunia dan akhirat.Jangan sesekali merasa lelah dalam memberi ilmu,kerana ianya tugas yang amat mulia sekali.Insyaallah,ganjarannya disyurga nanti akan tinggi nilainya.amin."



Monday, May 7, 2012

Contest : Jom Isi & Menang

Assalammualaikum.



yeah,eca join disaat akhir.
bukan taknak join,cuma idea datang agak lewat.
bila ada idea,line pula lembab macam babinyesiput.
oke fine,jom jom jom tengok komik eca.

tajuk : "lebih kenyang dari BIASA".

Disebuah dapur yang indah.............

p/s :: lebih KENYANG dari biasa.


nak JOIN,klik SINI.
hari ini LAST.SO,rushing-rushing buat entry korang!.heehee







Vector Giveaway

Assalammualaikum

jom JOIN sebelum 9/Mei/2012


teringin nak vectorkan gambar BabyChenta ne :)
teringin nak vectorkan gambar neyh ....

please.hikhikhik.



Friday, May 4, 2012

RILEKS GIVEAWAY BY MISZNADEA & LINIEY

Assalammualaikum



jom JOIN beramai-ramai disini --> JOIN

eca nak TAG :: 
IntaNBerlaiN
Fieda Rafli
Jijie Lah! :)

tarikh tutup : 25/5/2012

Tuesday, May 1, 2012

May 2012 Blog GIveaway

Assalammualaikum



join :)